YTGrabber

INUK në Udënisht të Pogradecit, banorët e presin me protesta- Ora News- Lajmi i fundit-

Watch on Youtube
INUK në Udënisht të Pogradecit, banorët e presin me protesta- Ora News- Lajmi i fundit-INUK në Udënisht të Pogradecit, banorët e presin me protesta- Ora News- Lajmi i fundit- Ora News Lajme
2 min 55 sec

Available Download Formats

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Pogradec-Në prag të aksionit të INUK që do vijojë të martën më 16 dhjetor, fazën e dytë të shembjes së 18 objekteve 3, 4 dhe 7 katëshe ku perfshihen shtwpi banimi, restorante dhe hotele, buzë liqenit të Pogradecit, në rrugën nacionale Lin- Pogradec, banorët që preken kanë dalë në protestë. Ata kundërshtojnë vlerën e vendosur për t’i dëmshpërblyer.
Pronarët e objekteve deklarojnë se do të çojnë në gjykatë çdo vendim shpronësimi të eksperëtve të INUK dhe ALUIZNI-t i cili nuk është në vlerën e tregut.
Janë rreth 100 familje që preken nga aksioni i INUK për prisjen e objekteve me leje në Udënisht të Pogradecit.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/
ora news,pogradec,inuk
Copyright © YTGrabber | SoundCloud Downloader